CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mencari sinar~

Photobucket

aku dan sesuatu~

aku dan sesuatu~
something unexpected alwayz appears in our life,..is this fate or only a coincidence.....Allah knows everything.....

*i'm not a writer, i'm a mere volunteer missionary n storyteller*

"Inna Fatahnaa Laka FathanMubinaa"

Menarik di dalam~

Friday, June 18, 2010

Apabila dah ada anak sedara......=)

fuhh,...first time aku rasa something yang agak funny n mcm dalam mimpi pun ada....haha,...time aku form 2...apa yg aku rasa??nak tau? jom,aku cter,..first time dpt anak sedara...jadi makcik dah aku...haha...hmm....

anak buah aku yg pertama FATHI...



dia nie anak kpd kakak aku yg sulung...erm,..blh la,..bgusnye dia time aku suh wat kje then dia buat...haha,...rse bngga pon ada...kdg2 gune utk picit2 blkg aku...hihi;P kejam ke aku?x kn??haha....*cruel*

selang brpe taun tah,...lahir plak yg ke2...cucu ke2,...ank sdara ke2...hehe,..dia ank kakak aku yg ke2...nama dia MUQAFFI....




dia nie bgusnye bila brckp...perghhh...mcm org tua...hihi,...tp,sdikit degil kot...haha,...aku ckp sket,mula r nak mengamuk+nangis...;D mcm2 bdak2 zaman era nie,...*confusion*


yg nie lak,ke3,...ank abg aku yg sulung...huhu...lahir dia kt dunia nie bulan 5...nama dia KASHFI....



dia ni aku suka style dia,...haha...blur dol...mcm hero jepun....muka pon dh ada gaya...kih3,...mmg lawak r time dia nangis nak naik car....hihi...mak dia pon layan je la kerenah anak nye tu...;)) mmg jepun....hik3...*my boss my hero*


ni lak,lahir bulan dn tahun yg sma ngn hero jepun ni...ala2 korea+cina....kih3...adoii...ank ke2 kakak aku yg sulung tu...nama nye NURAN....





dia nie yg best nye time bwk jalan g kedai2 yg ada tauke cina...hihi,...mmg kne cop anak cina nye lah....sbb muka dia...haha,...ni aku bg gmbr dia ngn hero jepun td...
hero jepun brsama heroin korea+cina....




time ni diorg kecik sket...sj nk share,...haha...*mcm twin dah* ^^


apabila lahir yg ni plk,...bestnye dia sbb lahir kt UK...huhu...mmg sweet...haha,..mcm rani mukherji tuu....jeles aku...huhu,..nama dia ZULFA....




dia ni aku suka suara dia time brckp...huhu,...serak2 basah tuu...*sweet gurl*


yg ni anak sulung abg aku yg ke 2 pnye anak....haha,..faham kn??kui3...berbelit sket ayat....huhu;P nama dia ABRAR....



dia nie aku xtau dia knl x aku...haha,...sbb dia jarang brsama ktorg...tp,yg bestnye dia nie,bila brjalan...kui3...asyik nak jatuh je...haha,...ye r,mcm x seimbang...bila jtuh lak muka cool je...hik3...mmg lawaks....*cool*


skg masa nye tuk prknlkn 'hero baby' yg still muda...haha...cuti 5 bulan duk jge 2 baby,...ni la slh sorgnye,...nama nya QAWIYY....



yg bestnye dia ni time dia lapar...mak aihh...geram gler aku tgk...semangat nangis nk mntak susu...suara dh r besar...haha,....mmg cute....zzz...geram....*cute*


ni yg trbongsu stakat nie r....sbb blom ada yg bru lg...the last but not least,...hihi...nama nye HURIN....



Haha...yg bestnye dia nie...gaya dh mcm puteri...bkn puteri gunung ledang aaa....tp,puteri balqis...hihi...sbb nama dia balqis...kui3...bila dia senyum pnye la sweet...tp bila nangis...mak aihh...pecah anak tekak ibarat nynyi lgu rock....kui3...*rockers gurl*

nie je r yg ada...8 org anak buah...wlupon x byk,tp mcm dh kt pdg bola bila diorg brkumpul...huhu...nnt,ada yg bru aku update...happy ending...hehe..*smile*

akulah UMMU TEH diorang yg paling sempoii dn unik....hihi;P
*jaane tu ummu teh*

2 comments :

kasyful nur said...

hahaha....oit.. mak cik..ke mak teh..???hee ;P..cute miute tol ank sedara ko...jeles ak..^__~

dalila hanim said...

haha...dua2 salah...ak ummu teh diorg laa....;D
diorg cute sbb ada muka ak sket...sbb tu cute....kih3...;P

KHAZINATUL ASRAR~

copy this to your blog
Photobucket

Semoga bermanfaat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari berbicara bersama...~