CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mencari sinar~

Photobucket

aku dan sesuatu~

aku dan sesuatu~
something unexpected alwayz appears in our life,..is this fate or only a coincidence.....Allah knows everything.....

*i'm not a writer, i'm a mere volunteer missionary n storyteller*

"Inna Fatahnaa Laka FathanMubinaa"

Menarik di dalam~

Sunday, March 26, 2017

CERPEN: Suamiku Mekanik

Awal2 pagi zauj dah kuar pegi servis kreta. Semalam pn balik lewat servis dua kreta. Tapi, Alhamdulillah yg nak servis kreta pagi ni regular customer yg servis kereta exora bulan lps. Tapi harini dia servis kereta lain pulak. 😁
Kata customer ni, dia suka servis team ABZ Garage Services
, cepat, pantas, amanah, dan paling Best minyak hitam dia berkualiti tinggi. #PetroCanada la katakan. Nama pun dah international. Huhu...
Terima kasih kpd customer yg mempercayai servis team ABZ. Seronok kan uolz call je, wasap je kami dtg! 😘

Apa2 info lanjut pasal kreta blh pm bro ni -
013-2724750.

#ServisMinyakHitam
#BengkelBergerak
#ABZGarageServices

"Save time, save energy, we come to you!"


No comments :

KHAZINATUL ASRAR~

copy this to your blog
Photobucket

mari berbicara bersama...~